大兰辛地区华人2016年新春大型嘉年华庆祝活动邀请

Announcement on 2016 Chinese New Year Celebration

2016pstr2016_invt

h0h1h3h2

The Greater Lansing Chinese New Year Celebrations has been also listed on the Greater Lansing Festival Alliance this year.

Leave a Reply 请留言

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

您正在使用您的 WordPress.com 账号评论。 登出 /  更改 )

Google photo

您正在使用您的 Google 账号评论。 登出 /  更改 )

Twitter picture

您正在使用您的 Twitter 账号评论。 登出 /  更改 )

Facebook photo

您正在使用您的 Facebook 账号评论。 登出 /  更改 )

Connecting to %s

这个站点使用 Akismet 来减少垃圾评论。了解你的评论数据如何被处理